Alphen a/d Rijn, De Hoorn

 alt

Alphen, Compierekade 1

Bouwjaar  1997
Architect  Henri van Bennekom
Aannemer  Project Team
Totale oppervlak  15.250 m2



Het complex is gelegen op de hoek Leidse Schouw/Hoorn, op een markant punt en op een prima zichtlocatie.

 

De totale oppervlakte bedraagt circa 475 m², verdeeld over circa 350 m² bedrijfsruimte op de begane grond, circa 25 m² kantoorruimte op de begane grond en circa 100 m² entresol.

 

Het complex is via de Leidse Schouw aangesloten op de provinciale weg N11 (Leiden - Alphen aan den Rijn

en Alphen aan den Rijn – Bodegraven). Hierdoor is een goede aansluiting gegarandeerd met de snelwegen A4 (Den Haag – Amsterdam) en de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem). Per openbaar vervoer is het object ook uitstekend bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand zijn bushalten gelegen. Zo is het Station van Alphen aan den Rijn goed bereikbaar en tevens biedt het busnet goede aansluitingen met steden als Leiden en Bodegraven.

Terug

COPYRIGHT © 2017 DE RAAD